Aannemers-, klus-, timmer-, schilders- en glasbedrijven

Als u een constante zakelijke afnemer van glas bent, kunt u bij ons uw glas voor een zeer voordelige prijs inkopen en eventueel laten plaatsen. Hiervoor moet uw bedrijf ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel onder vermelding van een:

Voordelen zaken doen met ons:

Om een afspraak te maken over uw inkoop condities bij RVU Glas verzoeken wij uw een kopie KVK toe te sturen via de mail/post/fax. LET OP! Uw kopie van de KVK dient niet ouder te zijn dan 3 maanden. Nadat uw gegevens binnen zijn gekomen, nemen wij direct contact met u op om de afspraak in te plannen.

Wilt u meer info over RVU Glas of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Tel. 033 - 433 70 58 (ma t/m vrij tussen 9.00 - 17.00 uur)

Woningbouwverenigingen, VvE's en schoolbesturen

RVU Glas heeft jarenlang ervaring in het aanbieden van diensten aan Woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaren (VvE's) en schoolbesturen. Wij zijn een professionele en betrouwbare partner en ons personeel is vakkundig en service gericht naar de klant en zijn bewoners. Wij streven altijd naar een prettige en vooral langdurige relatie met onze klanten.

Al ons glas en ventilatieroosters zijn van een goede en duurzame kwaliteit en heeft een CE keurmerk. Dit vinden wij belangrijk want duurzaamheid is toch immers belangrijk voor de klant en het milieu.

RVU Glas kan voor u een goede service partner zijn in de simpele glasschades. Voor deze meldingen hebben wij een meldkamer die 24 uur per dag bereikbaar is. Maar ook bij kleine en grote renovatie projecten kunnen wij u van dienst zijn. Wij hanteren zeer scherpe prijzen voor het leveren en plaatsen van alle soorten glas. Het glas wordt volledig volgens ISO- en NEN-normen door ons geplaatst.

Wilt u meer info over RVU Glas of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.
Tel. 033 - 433 70 58 (ma t/m vrij tussen 9.00 - 17.00 uur)

Beveiligingsbedrijven

U als beveiligingsbedrijf wilt bij een melding met inbraak- of glasschade z.s.m. het pand weer veilig afgedicht hebben. Geen rompslomp met allerlei tijdrovende zaken. Uw personeel moet immers weer z.s.m. standby kunnen staan voor een nieuwe melding. En u wilt uw klanten tevreden achterlaten.

De 24 uur service van RVU Glas is binnen een half uur aanwezig, zodat de gehele melding niet lang hoeft te duren. Ter plekke zal de glaszetter het pand weer afdichten en veilig stellen. Wij hanteren altijd vaste scherpe tarieven voor uw klanten.

Wilt u een vrijblijvend gesprek met ons over wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op voor een afspraak!
Tel. 033 - 433 70 58 (ma t/m vrij tussen 9.00 - 17.00 uur)

24 uur Glasservice

Bel ons direct op
033 - 4337058

U krijgt onze noodcentrale aan de lijn en geef uw reparatiemelding door

Eén van onze serviceauto's komt direct naar u toe

Wij zijn binnen een half uur ter plaatse om u te helpen

Wij repareren uw glasschade ter plaatse

Onze glaszetter repareert alle glasschade professioneel

Wij regelen alles voor u

Geen rompslomp wij regelen indien mogelijk alles met uw verzekering

Is uw ruit stuk?

Afspraak maken

Glasschade in uw woonplaats?

Neem contact op 033 - 433 70 58

Alle soorten glas leverbaar

Uw glas vervangen?

Bel 033 - 433 70 58

24 uur nooddienst

Bel 033 - 433 70 58

Neem contact op

Fosag Erkend leerbedrijf
Bel direct

Bel direct: 033 - 433 70 58

Of vul onderstaand formulier in

Annuleren